1 Ocak 2008 Salı

HERKESE MUTLU YILLAR :)





Merhaba herkese...

Yeni yıl için yazacaklarım aslında çok uzun, belkide beklentilerimden dolayıdır. Aslında çokda b şey beklemiyorum, kendimce beklentilerim... geçtiğimiz yıl bana çok şey öğretti, hayatın süprizlerle dolu olduğunu, sağlığın ne kadar önemli olduğu ve pozitif düşünme gücü ile neler yapabileceğimi,..

Dilerim 2008 yılında pozitif düşünen, mutlu olmak isteyen, dürüst yaşamayı tercih eden, heyecanı seven tüm insanlar yanımda olur, pasta tadında olur umarım yaşam, kurabiyeler kadar gevrek, yeni tadlar öğrenmek kadar heyecanlı...Dilerim tüm blogçular hep birarada oluruz...
HERKESE İSTEKLERİNİN ÇOK YAKIN OLDUĞU BİR YIL DİLERİM...
HERKESİ ÇOK SEVİYORUM...
MUTLU YILLAR...
Bu arada paylaşmadan edemeyeceğim bir haberim var. Artık benimde yaptıklarımı sunabileceğim, ürünlerimi paylaşabileceğim, öğrendiklerimi öğretebileceğim ve sizlerle birarada olabileceğim küçük bir dükkanım var.bugün itibari ile. herşey çok heyecan verici.. nerden başlamalıyım, nler yapmalıyım bilemiyorum... sizlerin fikirlerini bekliyorum. 2008 yılına heyecanlı girdim anlayacağınız :)




1 yorum:

Adsız dedi ki...

Öyle tatlı bir insandır ki bizim nazan ablamız..sıcacık yüreğini bu şekilde yansıtıyo olmasına hiç şaşmamalı:):)çeşit çeşit böreklerini,inanılmaz lezzetli ve güzel görünümlü yemeklerini birçok kez yemiş oldugum için rahatça tavsiye edebiliyorum sizleree..sevimli bir dükkan açtığınıı duydum en kısa zamanda gelmek için sabırsızlanıyorum...ellerine sağlık..
TuğÇe KayA