27 Ocak 2008 Pazar

VEEEEE... İŞTE DÜKKANIM PASTANAZ :)



Günlerdir sizden uzak kalmamın, sevinçlerimi, hüzünlerimi, kızgınlıklarımı, paylaştığım sizlerden bu kadar uzun zamandır ayrı kalmamın sebebi ; PASTANAZ açıldı. Artık benimde pastalarımı, kurabiyelerimi, yemeklerimi, aklınıza gelebilecek bütün tatlı şeyleri ve herşeyden önemlisi insanlarla hayatı paylaşabileceğim, yardım edebileceğim, iyi niyetlerimi sunabileceğim bir dükkanım var artık. Hayata bakışımı değiştiren, çok farklı boyutlar katan bu küçük dükkan açıldı artık. PASTANAZ benim bebeğim, henüz 2 haftalık çok küçük , tıpkı bir bebek gibi bakıma ihtiyacı olan bir yer. Ben bu bebeği sizlerle paylaşarak büyütücem, ben de onunla büyüyeceğim. Bunun heyecanı hiç bitmeyecek. Neler mi yapılacak bu şirin dükkanda; herşey, paylaşabileceğimiz herşey. zamanla daha da iyi anlatıcam size herşeyi.
Çok klasiktir ama benim için çok önemli bu teşekkürler...
Herşeyden önce bloğundan ilham aldığım pastacı burcu'ya ( beni her ne kadar tanımasada...)
Bu yola girmeye karar verdiğim an ,önüme çıkıp yönümü bulmam için ışık tutan BAKE SHOP 'a
Herşeye rağmen bana sonuna kadar katlanan, öğretmen öğrenci ilişkisinin çok tatlı bir arkadaşlığa dönüşmesini sağlayan, öğretmekten asla vazgeçmeyen canım arkadaşım IŞIL'a(http://www.hanimis.com/)
BAKE SHOP'u oluşturan ,benim penceremden hayata bakan, benim gibi bebeklere büyüme fırsatı veren , henüz çok yeni tanışmamıza rağmen sağlam bir arkadaşlığa adım attığım AYŞEM'E (http://www.peçetedennotlar.blogspot.com/)
veeee...
Attığım bu yolda beni hiç yalnız bırakmayan. beni bu yaşa sevgi yumağı içinde getiren, mücadelemde hep yanımda olan, benimle nefes alan herşeyim ANNEM'E, ve 9 kişilik küçük aileme sonsuz teşekkürler ediyorum.
Diliyorum ve inanıyorumki paylaştıkça büyüyeceğiz....
iyiniyetlerimide PASTANAZ da bulabileceğiniz bu dükkanda buluşmak dileği ile..
sevgiler...

2 yorum:

hanimiş dedi ki...

Nazanım, azmine hayranım. Arkadaşlığın için esas ben teşekkür ederim. Pastanaz'da harika şeyler yapacağını zaten biliyorum, başarılar dilerim.. Keşke biraz daha yakın olsak aaah ah...

Кâşiƒ dedi ki...

Acaba iş yeriniz nerde ; pastalarınıza bakıp hayran kalmamak mümkün değil hakikaten de , masallah çok başarılısınız ... Ancak hem google dan hemde burdan bakıp adresinize ulaşamadım,bende yiğenlerime pasta alacağım zaman sizi tercih etmek isterim ; başarılarınızın devamını dilerim (: