15 Mart 2008 Cumartesi

ALPER BEBEK 1 YAŞINDA




Benim pasta yapımına ilgi duyup, çalışmalarıma başladığım ilk zamanlarda bana en çok inanan , buralara dek gelmeme farkında olmadan en çok destek olan insan, sevgili TATLI SAATLER'in sahibi www.tatlısaatler.com YALÇIN bey ve sevdiğim yeni arkadaşım BAŞAK 'ın oğulları Alperin 1. yaş günüydü. onlar yine bana inandıkları için ve destek olmak istedikleri için Alperin ilk pastasını benim yapmamı istediler, bende elimden gelenin en güzelini yapmaya çalıştım. Sevgili Başak , Alper bebeğin ve ağabeyinin yemesinin zor olabileceğini düşündüğü için pastanın üzerinde şeker hamuru kullanmamı istemedi. bende bütün hikayeyi straforu şeker hamuru ile kaplayıp onun üzerinde anlattım. Hikayede olması gereken küçük bir derenin kenarında abi kardeş piknik yapmaları idi. onlara dedelerinin yaşadığı ve onların çok mutlu oldukları bu ortamı yaşatmaya çalıştım. pasta vanilya aromalı pandispanya ile yine vanilya aromalı pastacı kreması ile hazırlandı, aralarında muz ve bitter çikolata parçacıkları vardı, dışını da ganaj kapladım. Üzerini dükkanımda sattığım değişik şekerlemelerle süsledim. yakında bu şekerlemeleri de tanıtıcam.
Sevgili Yalçın bey ve Canım arkadaşım Başak bir ömür boyu güzeller güzeli çocuklarınızla ve tüm sevdiklerinizle mutlu olursunuz, sizi tanıdığım için çok mutluyum :)) Pınar seni de çok seviyorum :)




2 yorum:

Adsız dedi ki...

Nazan Ablacım pasta nefis olmuştu ellerine sağlık.O güne kadar mum üflemeyi beceremeyen Alpercim o akşam mumu üfledi pastada var bi keramet:)))Misafirlerimizcede çok beğenildi pasta.Bizde sizi tanıdığımız için çok mutluyuz ve pastanazı çook seviyoruz.Tekrar ellerine sağlık Pınar :))

Unknown dedi ki...

Sevgili Nazan,kardesine yaptigin pastada, bu pastada cok guzel olmus, ellerine saglik. Ozellikle seker hamuru sevmeyenler icin dusundugun teknik harika bir fikir :)

Sevgiler...