5 Ekim 2008 Pazar

BABAMIN EMEKLİLİK PASTASI :)

Geçtiğimiz günlerde tüm ailenin gönülden istediği babamın emeklilik işi oldu ve artık babam emekli, bu güzel haberin hemen ardından tüm aile halama iftara davetliydik ve bende bir kutlama pastası hazırlamak istedim, çok kısa bir zamanım vardı aslında. Babamın hep emekli olduktan sonra, resimdeki gibi bir evi, hayvanları olsun , eksin biçsin. böyle bir hayat ister. ben diğer objeleri yetiştiremesemde evi inşaa edebildim :) çok daha iyi olabilirdi ama hep zaman meselesi maalesef, tabii bu pastayı davet edildiğimiz yere götürmekte pek kolay olmadı. Ama babam pastayı gördüğünde herşeye değdi, çok mutlu oldu, hayalimin aynısını yapmışsın dedi . Umarım hayallerin gerçeğe dönüşür babacım, iyi emeklilikler, SENİ ÇOK SEVİYORUM...

3 yorum:

Кâşiƒ dedi ki...

Babamın hep emekli olduktan sonra, resimdeki gibi bir evi, hayvanları olsun , eksin biçsin. böyle bir hayat ister. ben diğer objeleri yetiştiremesemde evi inşaa edebildim :)
Ne kadar güzel bir hediye (:
Bana güzel bir konuda ilham vermiş oldunuz (:

Bir Dilim Düş dedi ki...

Harika bir ev olmuş ve ben bu pastaya bayıldım, umarım babanın hayalleri en kıs zamanda gerçekleşir.

Sevgiler,
Evren

Unknown dedi ki...

Pasta ne güzel olmuş Nazan...Çok düşüncelisin...Amcam bayram da hiç bahs etmedi emekli olduğunu,artık Libya ya bekleriz...Amcama iletirsin….
Başarılar dilerim… Selametle kal